Nauja
Baltasis vynas Aragosta Frizzante 11%
SANTA MARIA LA PALMA Aragosta Frizzante baltasis vynas Alk.: 11 % Vynuogių veislė: Vermentino 100% Patiekimo temperatūra: 6-8 °C Regionas: Sardegna, Italija Skonis: harmoningas, sausas, bet ne aštrus, traškus ir gana gyvas, su maloniu išliekančiu migdolų poskoniu. Patiekimo pasiūlymai: Idealus...
€10,50
Putojantis raudonasis vynas Senzatempo Lambrusco Emilia N.V. 11 %
RIUNITE Senzatempo Lambrusco Emilia N.V. putojantis vynas Alk.: 11 % Vynuogių veislė: Lambrusco Salamino Patiekimo temperatūra: 10-12 °C Regionas: Reggio Emilia, Italija Šalis: Italija Alergenai: sudėtyje yra sulfitų 750 ml
€8,50
Putojantis vynas su braškių skoniu Fragolino 10%
ROCCA DEI FORTI putojantis vynas su braškių skoniu Alk.: 10 % Patiekimo temperatūra: 6-8 °C Idealiai tinka sūriams, puikiai tinka desertams ant raudonų vaisių, sūrio pyragams ir sausiems pyragams. Šalis: Italija Alergenai: sieros dioksidas / sulfitai 750 ml
€7,80
Putojantis vynas Bellini 5%
CANELLA putojantis vynas Gaivus, lengvas ir neįtikėtinai aromatingas aperityvas, kurį galima mėgautis labai šaltu ir galbūt su ledu. Alk.: 5 % Patiekimo temperatūra: 3-5 °C Bellini paslaptis – baltieji persikai, kuriuos Canella šeima prižiūri ištisus metus, kad įsitikintų, jog jie...
€11,80
Putojantis vynas Garzellino Bianco Emilia Frizzante IGT 7,5%
CIV&CIV Garzellino Bianco Emilia Frizzante IGT pusiau saldus putojantis baltasis vynas Alk.: 7,5 % Patiekimo temperatūra: 10-12 °C Vynuogių veislė: Montuni, Trebbiano, Malvasia Bianca Apgabalai: Modenos, Bolonijos ir Pjačencos provincijos Gaivi, minkšta, intensyvi, vaisių puokštė su ryškiu obuolių ir akacijos...
€6,50
Išparduota
Putojantis vynas Prosecco DOC Extra Dry 11%
SANTA MARGHERITA Prosecco DOC Extra Dry Itališkas ypač sausas putojantis baltasis vynas Alk.: 11 % Vynuogių veislė: Glera Patiekimo temperatūra: 6-8 °C Šalis: Italija Alergenai: sieros dioksidas / sulfitai 750 ml
€9,80
Putojantis vynas Prosecco Extra Dry N.V. 11 %
FORCHIR Prosecco Extra Dry N.V. putojantis vynas Itališkas ypač sausas putojantis baltasis vynas Alk.: 11 % Vynuogių veislė: Glera Patiekimo temperatūra: 8-10 °C Regionas: Friulis-Venecija Džulja, Italija Alergenai: sieros dioksidas / sulfitai 750 ml
€9,50
Putojantis vynas Prosecco Marca Oro Valdobbiadene DOCG 11%
VALDO putojantis vynas Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Alk.: 9,5 % Plotas: Valdobbiadene Vynuogės: Glera Patiekimo temperatūra: 6-7 °C Aromatas: neabejotinas vaisių aromatas su laukinių obuolių, akacijos gėlių ir medaus natomis Skonis: Lieknas ir švelnus, vidutinio kūno, su šiek tiek...
€13,60
Putojantis vynas Prosecco Superiore DOCG 11%
CARPENE MALVOTI Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Itališkas ypač sausas putojantis baltasis vynas Alk.: 11 % Vynuogių veislė: Glera Patiekimo temperatūra: 8-10 °C Šalis: Venetas, Italija Alergenai: sieros dioksidas / sulfitai 750 ml
€13,60
Putojantis vynas Rose Extra Dry 11,5%
MAXIMILIAN I putojantis rožinis vynas Alk.: 11,5 % Spalva: koralų rožinė Nosis: vaisių skonis su subtiliomis aviečių ir laukinių braškių užuominomis Skonis: gaivus, subalansuotas su šiek tiek citrusiniu rausvo greipfruto atspalviu Patiekimo temperatūra: 6-8 °C Alergenai: sieros dioksidas / sulfitai...
€7,60
Saldus putojantis vynas Asti DOCG Dolce 7%
FONTANAFREDDA saldus putojantis baltasis vynas Alk.: 7 % Patiekimo temperatūra: 7-10 °C Vynuogių veislė: 100% baltasis muskatas Apgabalai: Calosso d'Asti, S. Stefano Belbo, Treiso, Serralunga d'Alba ir Alba Derlius: pirmąsias dešimt rugsėjo dienų Sistema: Guyot 4500 augalų/ha Ekspozicija ir aukštis:...
€10,60
Saldus putojantis vynas Spumante Dolce 9,5%
ROCCA DEI FORTI saldus putojantis vynas Alk.: 9,5 % Patiekimo temperatūra: 4-6 °C Idealiai tinka desertams, taip pat puikiai tinka sausiems pyragams ir geltoniems vaisių pyragams Šalis: Italija Alergenai: sieros dioksidas / sulfitai 750 ml
€7,99
prieš maždaug [time] minučių, [location]
Šioje svetainėje naudojami slapukai, kad naršyti būtų patogiau. Toliau naudodamiesi mūsų svetaine sutinkate, kad mes naudojame slapukus.
Jūs esat veiksmīgi parakstījies!
Šis e-pasts jau ir reģistrēts